Menu

Service

Waarom witte duiven?
Van oudsher symboliseren witte duiven geluk, vertrouwen, steun, liefde, vrede en hoop.

Deze professioneel getrainde spierwitte postduiven hebben geleerd, snel en onder vele, ook slechte weersomstandigheden, te vliegen. Het is voor de duiven geen enkel probleem om vele honderden kilometers naar hun eigen hok te overbruggen.

Het laten vliegen van de duiven is ook een uniek moment voor de fotograaf om beeldschone foto's voor het fotoalbum te maken.
Service
Er zijn vele mogelijkheden voor het laten vliegen van duiven zoals b.v. bruiloften, geregistreerd partnerschap, hernieuwde trouwbelofte, jubilea, partijen, communie, herdenkingen, verjaardagen, evenementen, babyshower, doop- en valentijnsfeesten, (winkel) openingen, (mode) shows, reclamedoeleinden, fotoshoots, begrafenissen, crematies en asverstrooiingen.

Geheel naar wens wordt de ceremonie met de witte of zwarte duiven op professionele wijze ingevuld. Daarbij kan er een keuze worden gemaakt uit de staande of hangende witte duiventil, een luxueus hart, een unieke & handmade bruidstaart (ook wel “Duiventaart” genoemd) of uit vele mooi gestileerde manden.